20 December 2010

macam siput ...

  10 Komen    

Sebenarnya sejak dari semalam lagi sambungan aku ke alam maya ni agak terbantut. Penyambungannya sungguh tak menggiurkan. Aku telah kehilangan hampir 50% kederasan kemampuan untuk memuat turun segala isi laman jaringan internet ni. Dan oleh kerana itu jugak, perjalanan lawatan aku ke laman laman blogger lain sedikit terbantut. 


Walaupun aku masih dapat melakukan rutin lawatan, cuma ada beberapa laman yang aku tak dapat nak tinggalkan jejak sebab 

  • Laman tu terlalu banyak sangat widget, susah nak muat turun.
  • Sambungan berukben aku yang macam siput ni tersangat menderita nak mengeluarkan kotak jerit laman yang banyak hiasan tu.
Hari ni pun berkeadaan yang sama gak, jadi aku mintak maaf la kalo ada yang tak perasan kalo aku datang melawat tu ye. Walau begitu, terima kasih kepada Budak Botak 11 yang telah mengajar sesuatu yang jahat berguna untuk aku yang kehabisan bandwith. 


Mungkin sebab tu terjadinya masalah aku ni. Hahaha..sib baik la ada Budak Botak 11 ni, kalo tak jenuh gak aku nak meraban melawat sana sini.

10 comments:

  1. kalau sy guna BB..mmg tk dpt nk singgah blog org...menggugat kesabaran... huhu...

    erm...blog sy berat tak...??

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    PISANG KAKI

    ReplyDelete
  2. nabilah_2908 : memang tergugat kesabaran ooo..
    so far APA KATA HATI takde masalah..kalo ada aku tinggal jejak tu maknanya ok la..hehehe

    ReplyDelete
  3. kalau eyka on guna hp pun mmg lembap kalau blog tu mcm senarai di atas,
    ehem! btw blog aku camne? lembap gak meyhh?! =__="

    ReplyDelete
  4. eykameow : so far blog eykameow tak de la berat sangat..cuma sejak tukar BG tu kekadang cam lembab sket..

    ReplyDelete
  5. E.d.Y : ciss..menyampah aku..hahaha..

    ReplyDelete
  6. oppss...ter click iklan Celcom yg besar tu...huhuh.. ;)

    ReplyDelete
  7. nabilah_2908 : awat degei ni..ahahaha..ajak kawan kawan lain klik sama secara tak sengaja lain kali..

    ReplyDelete
  8. Antara sebab saya malas nak akses sesuatu blog kalau lembap dan banyak security. Setiap kali komen nak kena taip password anti spam.

    ReplyDelete