01 December 2010

saya suka seks, anda bagaimana ? [18SX]

  9 Komen    
Tidak digalakkan meniru aksi aksi dalam gambar ini.. (x_x)





Bila berbicara tentang seks, mesti banyak benda yang berlegar dalam kepala otak kan ? Kalo yang otaknya kaler kuning tu, berganda ganda banyaknya legaran yang berlaku. Apa pun, aku rasa tak perlu nak terangkan apa kebendanya seks tu. Sebab aku rasa, budak kecik zaman sekarang ni pun dah tau sangat pasal menatang alah ni.

Ada orang yang tak suka seks ? Aku akui aku menyukai seks. Huu..daring giler. Mesti la aku suka. Tak baik nak menipu woo. Tapi bukan la secara rambang yang tak menentu hala tuju tu. Kene la mengamalkan gaya hidup yang sihat. 

Melalui seks ni jugak, kebarangkalian untuk dijangkiti dengan virus HIV ni sangat tinggi. Jika melakukannya dengan cara yang tak betul la. Bertukar pasangan, tak menggunakan alat pencegahan yang betul. 

Aku tak menyokong sangat pendekatan lakukan seks dengan selamat ni sebab macam menggalakkan maksiat dengan cara sihat je. Tapi tu la, eloknya nikah kawin je yang paling terselamat. Dah tentu tak payah nak risau apa. Tapi kalo berani menanggung risiko, silakan la.

p/s : teringat satu lawak tentang sorang anak yang baru mendaftar sekolah bertanya pada bapanya apa maksud seks. Si bapa ni berpeluh menjawab dengan panjang lebar supaya si anak faham dengan jelas. Tapi akhirnya si anak tu menangis sambil berkata, "panjang sangat la papa, camne boboi nak tulis dekat bawah nama boboi kat buku tulis sekolah tu ?"

Mari sertai kempen kesedaran tentang AIDS di sini :


Aidsaware3


9 comments:

  1. ada IR tagged nama pipoq kt sini http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/ada-apa-dengan-54-hari-blogging.html

    ReplyDelete
  2. semua orang suka sex

    sebab sex itu BEST!

    hahaha

    tibebe

    banyak gak style erk

    ermmm leh apply ni

    hahaha

    ReplyDelete
  3. Izamir Ridzwan : TQVM..seronok melawat + baca entri kengkawan b4 update entri sendiri.. :P

    mr.syazwan : memang SEX itu BEST..terutama yang halalan toyyiban..

    ReplyDelete
  4. haha..tajuk dah berpeluh dah..tapi nak safe sex...kawen je..hbis cerita...xyah buat maksiat lama2

    ReplyDelete
  5. man yusoef : betul tu..kawen lagi syok..tak yah nak takut apa pun..

    ReplyDelete
  6. ye2..setuju sgt ngan ko...xperlu la seks selamat...sbb dia cm ditujukan kpd pasangan yg xkawen lagi..xbagusla tuh...ini mggalakkan maksiat..hu3,...baik kawen je...n buat seks selamat time kawen..hehehe

    ReplyDelete
  7. cara yg xbijak dalam menangani masalah pembuangan bayi -> menggalakkan seks selamat .

    Entri terbaru ->Siapakah anak Bill Gates ?
    Siapakah pemilik matahari ?

    ReplyDelete