05 May 2011

Google AdWords

  7 Komen    
label: 
Assalamualaikum, salam sejahtera dan selamat hari khamis buat semua rakan pengunjung. Hari ni minda aku sedikit kaku dan membeku sampai rasa macam tak tau apa nak dikongsikan dalam entri. 


Semalam aku menerima satu email dari encik google punya kompeni. Aku sendiri pun tak mengharapkan sangat dapat email seumpama camtu. Cuma seingat aku suatu masa dulu sejak menggunakan perkhidmatan dari google ni cam @gmail dan blogger ni, aku menggatalkan tangan nak klik segala yang ada kat situ cam google analytics, google adwords dan sebagainya.


Aku sendiri pun sebenarnya tak pasti tul ape ke benda AdWords ni. Sekarang ni tengah nak mengkaji ape ke bendanya yang encik google kasi kat aku ni. Jenuh jugak sebab manualnya dalam bahasa english. Maklum la, sejak dah lama sangat duduk kat bumi Malaysia ni asyik bercakap bahasa melayu je sampai naik lupa lak bahasa english. Hehehe..

Sehari dua ni mungkin aku akan kesibukan membaca dan mengkaji. Harap harap tak la sampai minda aku semput pulak. Leceh jugak nak membaca manual yang panjang berjela tu. 

Ada tak rakan rakan yang boleh bagi panduan mudah kat aku pasal google adwords ni dalam bahasa ibunda ? 


7 comments:

  1. gunakan lah google translater..heheh..

    erm...lebih kurang macam Nuffnang juga ke Adwords ni..?

    ReplyDelete
  2. waa..dpt duit ke...terus mata duitan...hahaha

    ReplyDelete
  3. nabilah_2908 :

    ye tak ye jugak..hahaha..sampai lupa leh guna translator tu..

    tak pasti lagi la sama ke tak, tu yang tengah nak study ni

    ReplyDelete
  4. man yusoef :

    rasanya la..sebab aku tgk ada RM0.00 kat aku punya page adwords tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. aku rasa pun cm nuffnang gak la....
    entah la xpasti la...

    ReplyDelete
  6. ïêmå å¢klê§ :

    tak abis study lagi ni..hehehe

    ReplyDelete
  7. gue pun agak kurang paham..
    minta dishare..
    eeheheee

    ReplyDelete