16 November 2010

Penafian @ Disclaimer

  1 komen    
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Blog pipoq.my ini diasaskan oleh saya sendiri selaku penulis dan pemilik blog. Tujuan blog ini dibangunkan adalah untuk menjadi sebagai salah satu medium perkongsian ilmu dan pemikiran secara global.

Segala artikel dan penulisan yang terkandung di dalam perkongsian blog ini tidak bertujuan untuk memecahbelah masyarakat, memfitnah, menjatuhkan reputasi mana-mana individu, syarikat atau organisasi. 

Segala artikel dan penulisan yang terkandung di dalam perkongsian blog ini adalah hasil perahan minda penulis dan pemilik blog ini sendiri tanpa dipengaruhi mana-mana pihak tertentu.

Segala komen-komen atau maklum balas dari pengunjung dan pembaca blog ini adalah diluar dari bidang kuasa penulis dan pemilik blog, namun jika terdapat unsur-unsur provokasi ataupun sesuatu yang negatif yang terlepas pandang oleh penulis dan pemilik blog, mohon agar dilaporkan segera kepada penulis dan pemilik blog.

Segala artikel dan penulisan yang terkandung di dalam perkongsian blog ini adalah perkongsian umum. Sebarang niat dan tindakan untuk mengambil isi penulisan bagi tujuan kebaikan adalah digalakkan dengan pengetahuan dari penulis dan pemilik blog.

Sekiranya terdapat cadangan atau bantahan, mohon berlaku jujur agar dapat diperbincangkan untuk pembaikan.1 comment: