23 May 2012

Wordless Wednesday - TV 5D

  20 Komen    
label: 




20 comments:

  1. Ini lagi live punya debat... tak payah astro awani :)

    ReplyDelete
  2. ada jual tak ni? kat mana boleh beli ;)

    ReplyDelete
  3. Ihsan Khairir :

    nasib baik dia tak pakai 32" punya..

    ReplyDelete
  4. cikgu Naman :

    stok terhad..hanya di India..hehehe

    ReplyDelete
  5. onlajer :

    hahaha..cuma perlu bagi makan minum je..

    ReplyDelete
  6. Alaa,mcm susah je nk tuka2 channel. :p

    ReplyDelete
  7. Berapa harga tv ini? Ada di jual?

    ReplyDelete
  8. hahahahaha..siap terhulur keluar tangan!

    ReplyDelete
  9. chii :

    nak tukar channel cuma perlu picit kat hidung je..hehehe

    ReplyDelete
  10. akubiomed :

    Hanya untuk pasaran di India..hehehe..

    ReplyDelete
  11. Daddy Ziyyad :

    teknologi 5 Dimensi..hehehe

    ReplyDelete
  12. macam ni pun ado, tv ni boleh marah penonton live lagi.

    ReplyDelete
  13. Denaihati :

    hehehe..masalah terbesar TV ni cuma susah nak tutup je..

    ReplyDelete
  14. apa sudah jadi yv ni sudah bergerak

    ReplyDelete
  15. ini tv bukan sbrg tv..

    tanpa wayar siap blh di bawa kesana ke mari

    ReplyDelete
  16. suri :

    kat AEON station 18 takde jual TV ni tau..hehehe

    ReplyDelete
  17. puma shoes, http://www.pumaoutletonline.com/
    ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
    ravens jerseys, http://www.baltimoreravensjerseys.us/
    north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
    tommy hilfiger outlet, http://www.tommyhilfigers.net/
    michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
    hollister, http://www.hollistercanada.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
    salomon boots, http://www.salomonshoes.us.com/
    herve leger dresses, http://www.herveleger.us.com/
    air max 2015, http://www.airmax2015.com/
    thomas sabo uk, http://www.thomassabos.co.uk/
    miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
    hollister clothing store, http://www.hollisterclothingstore.net/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net/
    valentino shoes, http://www.valentinooutlet.us.com/
    air max 90, http://www.airmax90.us.com/
    louis vuitton outlet store, http://www.louisvuittonoutletstore.name/
    michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
    nike outlet, http://www.nikeoutletstore.us/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    cheap jordans, http://www.cheapjordanshoes.in.net/
    christian louboutin outlet, http://www.christianlouboutinoutlet.name/
    adidas outlet, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    soccer jerseys, http://www.cheapsoccerjersey.net/
    2015812caihuali

    ReplyDelete