28 August 2012

"10 entri terbaik Denaihati"

  9 Komen    
label: 
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan rakan pengunjung mudah mudahan kita semua diberkati dan dirahmati Allah.

Rasanya masih belum terlewat untuk aku berkongsi trafik carian google dalam kontest yang dianjurkan oleh Denaihati


Mana tahu ada rezeki untuk anak yang bakal menyambut hari ulangtahun kelahiran pada 2 September ni nanti.

Di bawah ni aku senaraikan 10 entri terbaik Denaihati dan pastinya pilihan bacaan aku sejak mula bertandang ke blog Denaihati adalah penulisannya tentang Kisah Kehidupan.

  1. Sayangkan bini tinggal-tinggalkan
  2. Gali lubang tutup lubang
  3. Kakak panik datang bulan pertama
  4. Ujian adalah sebahagian daripada hidup
  5. Benci bilang cinta
  6. Nun disana cita-cita kita dan keluarga akhirnya
  7. Pengorbanan seorang wanita
  8. Kesalahan besar suami
  9. Bapa bukan hanya cari rezeki
  10. Apa yang kita ingin dalam hidup ini
Alhamdulillah melalui kisah-kisah yang dikongsikan tu memberikan sedikit sebanyak inspirasi jugak pada aku dalam melayari hidup ni.

“Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com”.



9 comments:

  1. InsyaAllah, Ada rezeki tak kemana. Agak2 sempat 20 yang terawal tak ?

    ReplyDelete
  2. september tu bulan kelahirna saya ar

    ReplyDelete
  3. setiap yg mrik pasti ada ilmu yg berharga d situ, sy masih belaajr.suka juga cri2 mklumat bgni walaupun blog sy buka status seo huhu...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya
    semoga sempat 20 yang terawal

    ReplyDelete
  5. ooo...ni yg bonus daripada DH ni...insyaAllah, kang nak masuk jugaklah =-)

    Terima kasih bro pipoq berkongsi entri ni

    ReplyDelete
  6. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "Bonus Raya Aidilfitri 2012" dgn entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati”dan semoga berjaya. InsyaAllah keputusan akan diumumkan dlm masa 7hari. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    ReplyDelete