13 November 2012

Ubahsuai

  11 Komen    
label: 
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua rakan rakan pengunjung yang dihormati mudah mudahan kita semua berada dalam rahmat dari Allah dan beroleh keberkatan dalam apa jua yang kita lakukan.

Tiba tiba terasa nak menukar paparan lain pulak. Dan masih lagi dalam proses untuk susun atur dan ubah suai yang belum selesai. Sehari dua ni memang sedikit sibuk dengan bermain kod kod html dan widget.


Alhamdulillah sabtu lepas sudah selesai majlis perasmian bangunan sekolah dan hari anugerah kecemerlangan akademik berserta majlis khatam Al Quran yang diadakan kat sekolah tempat aku mengajar tu.

Dan secara rasminya bermula jugak la cuti dari mengajar di sekolah tu hingga la sesi persekolahan 2013 bermula. Tapi walaupun cuti dari mengajar kat sekolah, ada jugak tugasan tugasan yang perlu aku selesaikan dalam waktu bercuti ni.

InsyaAllah ada kelapangan nanti pasti aku akan kunjungi blog rakan rakan lain seperti selalu. Dan pastinya ada banyak cerita yang akan dikongsikan bersama nanti. 



11 comments:

  1. Assalam..
    Wah, boleh tahan jugak ni. Nampak simple dan ringkas.

    ReplyDelete
  2. Perubahan besar-besaran nampaknya. Cuma bahagian header boleh diperbaiki lagi.

    ReplyDelete
  3. @Iza Teratak Usang : w'salam..kalau ada yang lagi simple mesti nak cuba..

    ReplyDelete
  4. @akubiomed : ada idea tak untuk header tu ? sy ingat nak buat simple2 je..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum pipoq...wah!! dah berubah semuanya yer...:)

    ReplyDelete
  6. aku part code HTML tu semua, sorry la,mmg tak berani nak usik..tak pandai! hahaha..takat ubahsuai simple2, aku tahu la..ekekekek

    ReplyDelete
  7. Template baru lah ni ye?
    Bagus. Simple dan minimalistic :)

    ReplyDelete
  8. Setuju dengan bro akubiomed, gambar header boleh diperbaiki sebab tulisannya kurang kontras.

    Yang lain tu dah cantik.. :)

    ReplyDelete
  9. puma shoes, http://www.pumaoutletonline.com/
    ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
    ravens jerseys, http://www.baltimoreravensjerseys.us/
    north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
    tommy hilfiger outlet, http://www.tommyhilfigers.net/
    michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
    hollister, http://www.hollistercanada.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
    salomon boots, http://www.salomonshoes.us.com/
    herve leger dresses, http://www.herveleger.us.com/
    air max 2015, http://www.airmax2015.com/
    thomas sabo uk, http://www.thomassabos.co.uk/
    miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
    hollister clothing store, http://www.hollisterclothingstore.net/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net/
    valentino shoes, http://www.valentinooutlet.us.com/
    air max 90, http://www.airmax90.us.com/
    louis vuitton outlet store, http://www.louisvuittonoutletstore.name/
    michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
    nike outlet, http://www.nikeoutletstore.us/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    cheap jordans, http://www.cheapjordanshoes.in.net/
    christian louboutin outlet, http://www.christianlouboutinoutlet.name/
    adidas outlet, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    soccer jerseys, http://www.cheapsoccerjersey.net/
    2015812caihuali

    ReplyDelete