14 December 2012

Apple iPad gadget impian

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua rakan-rakan pengunjung mudah-mudahan kita semua diberkati dan dirahmati Allah. Sedikit mengecewakan apabila pasukan Harimau Malaya tewas 0 -  kepada pasukan Thailand.

Lebih mengecewakan apabila Samsung Galaxy S3 sudah kehabisan menjadi milik para peserta yang bertuah dalam peraduan Wingel Wow Contest anjuran Pilot Pen Malaysia. Nampak gayanya mungkin selepas ini perlu mandi bunga setiap hari.

Namun begitu sepertimana semangat iPhone 5 gadget impian yang takkan begitu mudah berputus asa hingga ke langkah terakhir, begitu juga semangat yang perlu ada dalam meneruskan penyertaan Wingel Wow Contest.


Berikutan sambutan menggalakkan yang diterima dalam penyertaan Wingel Wow Contest yang sepatutnya berakhir pada hari ini, pihak Pilot Pen Malaysia dengan berbesar hati melanjutkan tarikh tutup peraduan hingga 28 Disember 2012.

Bukan itu sahaja, malah sepanjang dua minggu ini pihak Pilot Pen Malaysia menawarkan dua buah iPad untuk dimenangi. Hanya perlu hantarkan penyertaan dan menjawab dua soalan mudah sahaja dan mungkin salah satu iPad bakal menjadi milik anda.


Untuk menyertai peraduan Wingel Wow Contest anjuran Pilot Pen Malaysia ini, cuma klik banner peraduan yang terdapat dalam entri ini atau yang berada disebelah kanan blog. Selamat menyertai peraduan.




10 comments:

  1. Assalam..
    gud luck atas semua penyertaan.
    best online dengan ipad tapi kerja2 office tak dapat nak dilakukan sebab tak ada microsoft dan yg seangkatan dengannya.saya lebih selesa guna notebook tapi best kan kalau dapat free.

    ReplyDelete
  2. Assalam..
    gud luck atas semua penyertaan.
    best online dengan ipad tapi kerja2 office tak dapat nak dilakukan sebab tak ada microsoft dan yg seangkatan dengannya.saya lebih selesa guna notebook tapi best kan kalau dapat free.

    ReplyDelete
  3. Assalam..
    gud luck atas semua penyertaan.
    best online dengan ipad tapi kerja2 office tak dapat nak dilakukan sebab tak ada microsoft dan yg seangkatan dengannya.saya lebih selesa guna notebook tapi best kan kalau dapat free.

    ReplyDelete
  4. good luck bro. mudahan ada rezeki bro, insyaAllah

    ReplyDelete
  5. @Iza Teratak Usang itulah...ipad mmg best, cuma terbatas takde office...kena beli..hehe

    ReplyDelete
  6. selamat berjaya bro...mana tau ada rezki ipad lepas ni...ameen

    ipad mmg best,cuma...

    ReplyDelete
  7. Acheter Maillot Coupe Du Monde 2018 comme votre numéro un joueur est un gros plus pour passer une commande.
    La saison de football fournit encore plus de raisons d'acheter une bonne qualité Maillot Pas Cher.
    Les fans doivent avoir une bonne Sac Michael Kors Pas Cher pour représenter leur équipe préférée.
    Il peut y avoir beaucoup de différence dans la qualité de Maillot De Foot Pas Cher dans notre boutique en ligne.
    Maillot Foot Pas Cher bon marché peut vous fournir beaucoup de choix pour vous s'il vous plaît.
    Toute période de l'année est un bon moment pour acheter Chaussures Louboutin Pas Cher, et vous pouvez même l'avoir personnalisé, si vous le souhaitez.
    Comment obtenir les mêmes normes de haute qualité dans la Maillot De Foot Pas Cher?
    Maintenant, consultez notre site Web complet à la meilleure Maillot Foot Pas Cher.

    ReplyDelete