03 December 2012

Undi saya untuk iPhone 5 gadget impian

  15 Komen    
label: 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua rakan rakan pengunjung yang dihormati lagi dikasihi mudah mudahan Allah merahmati dan memberkati setiap udara yang kita hirup setiap saat dan waktu sepanjang kehidupan di dunia ini.


Tugasan ketiga sudah bermula dalam cabaran merebut iPhone 5 gadget impian buat 85 peserta yang terpilih dari kontest anjuran Denaihati. Nampak mudah tapi cabarannya tetap ada.

Tugasan Ketiga
  • Peserta perlu menjemput rakan-rakan dan saudara mara yang dekat dan jauh untuk singgah blog Denaihati dan mengundi blog anda.
  • Pengundi boleh mengundi blog anda sehari sekali dan boleh diulang-ulang setiap hari sehingga tarikh akhir 24/12/12.
  • Pengundi boleh mengundi maksima 3 Blog pilihan setiap hari.
  • Pengundi MESTI menjadi ahli Denaihati Network kepada yang belum sila daftar/register di AHLI DENAIHATI NETWORK.
  • Tugas peserta adalah mengumpul undian terbanyak untuk blog anda.
Itulah tugasan ketiga yang perlu dilakukan oleh setiap peserta iPhone 5 gadget impian. Mendapatkan undian terbanyak untuk blog yang terpilih, terutama sekali blog aku, pipoq.blogspot.com

Klik button di bawah ini untuk memulakan undian. Untuk makluman, anda yang mahu mengundi akan dilencongkan ke laman mendaftar menjadi ahli Denaihati Network.


Jangan takut dan risau kerana ianya bukanlah satu skim cepat kaya atau memerlukan anda membayar apa apa yuran keahlian. Bagi yang pertama kali mendaftar, anda hanya perlu memasukkan nama ID dan alamat email yang sah.

Kemudian anda akan menerima katakunci untuk log masuk ke laman undian dan seterusnya anda boleh memilih blog pipoq.blogspot.com dan dua blog peserta lain sebagai tanda sokongan dalam cabaran merebut iPhone 5 gadget impian.


Dan jangan lupa, anda boleh mengundi setiap hari sehinggalah tamat cabaran pada jam 11.59PM 24 Disember 2012. Bagi blogger blogger yang nak merasai sama tempias peningkatan trafik penangan iPhone 5 gadget impian ini boleh la mempromosikan blog pipoq.blogspot.com yang pastinya kehangatannya turut dapat dirasai.




15 comments:

  1. Tugasan ke 3 sudah keluar. Selamat berjaya.

    ReplyDelete
  2. insyaAllah pipoq ;). Goodluck!

    nanti ada kuota saya vote

    ReplyDelete
  3. @cikgu Naman
    good luck jugak, nanti sy kasi vote utk cikgu

    ReplyDelete
  4. undian sms xde ke?
    apapun, gud luck..
    ehehehee

    ReplyDelete
  5. @mie
    hahaha..undian online je bro..TQVM

    ReplyDelete
  6. Pipoq : 3 vote dr anak2 akak & 2 vote dr VIP (follower) CHEEZE MAZ. Harap popoq sudi vote CHEEZEMAZ juga ya.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. @cheeze maz
    okay kak..insyaAllah esok sy vote utk cheezemaz

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya... Persaingan sangat sengit nampaknya.

    ReplyDelete
  10. Undian semakin sengit..
    Blog ni sudah tentu dalam undian ambe jugak..hehe

    ReplyDelete