14 Komen    
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Dengan ini saya selaku pemilik akaun www.pipoq.my tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku tekanan perasaan, gangguan fikiran, mental terjejas akibat membaca isi kandungan blog ini.

Semua artikel yang terkandung dalam blog ini adalah bertepatan pada waktu ianya diterbitkan. 

Semua ilustrasi, gambar, hiasan adalah bersumberkan dari hak milik peribadi saya sendiri dan beberapa perkongsian bersumberkan google.

Saya juga tidak bertanggungjawab sekiranya ada diantara pembaca yang mencarut, memaki hamun, menyebarkan dakyah negatif diruangan komen namun saya akan berusaha sedaya upaya untuk membanterasnya sekiranya didapati atau dilaporkan kepada saya.

Segala perkongsian melalui blog ini seandainya ingin dikongsikan kembali melalui medium lain hendaklah mendapat kebenaran dari saya sebaik-baiknya namun apa yang baik didapati dari perkongsian blog ini, mudah-mudahan ianya menjadi asbab pahala berpanjangan untuk kita semua.

Sekiranya ada apa-apa cadangan, jangan malu jangan segan. Boleh hubungi saya melalui medium-medium yang tersedia. Sekian, Terima kasih.

14 comments:

  1. Today Michael Kors Handbags outlet continue to be one of the world's best sellers in the handbags market and with the new Michael Kors Handbags Sale Clearance released in 2018 there seems no end to the company's rise to the top.
    Source: Homepage
    If you consider the sheer volume of new Michael Kors Handbags Outlet Clearance launched every year there are only a handful of bags that attain iconic status and the Michael Kors Handbags Outlet Clearance falls into that category.
    Source: Facebook.com

    ReplyDelete